Powered by
© Fyper VOF
Conference Websites

INTRODUCTIE SciConf


SciConf  Scientific Conference Organisers is een organisatiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van met name wetenschappelijke conferenties, maar ook voor  evenementen als workshops of symposia kunt u bij SciConf terecht.
 
Het lijkt zo eenvoudig om een conferentie of congres te organiseren, maar als u bij collega’s, die het in het verleden een congres hebben georganiseerd informeert, dan zult u bijna altijd horen dat het enorm is tegengevallen. Het is haast onmogelijk om het “er even bij te doen”. Het is meer werk dan bij aanvang bedacht, en vaak blijkt achteraf dat het veel efficiënter had gekund.
 
LOCATIES
SciConf heeft ruime ervaring en kan terugkijken op een groot aantal zeer geslaagde grote en kleine, een- of meerdaagse conferenties, congressen en workshops. Wij beperken ons niet tot een bepaalde regio. Onze bijeenkomsten hebben plaats gevonden op diverse locaties in en buiten Nederland.
 
DIGITAAL
Iedere conferentie of evenement krijgt een eigen website met een uniek email adres. Wij voeren het secretariaat en zijn eerste aanspreekpunt voor deelnemers, sprekers en sponsors. Uw eigen email box zal dus niet vollopen met allerhande vragen over hotels, betalingen en dergelijke.
 
SciConf maakt gebruik van geavanceerde tools voor online uploading van abstracts en papers en ook de review processen verlopen volledig digitaal. De registraties en betalingen zijn volledig geautomatiseerd in een transparant systeem waarin u als organisatie volledige inzage en controle heeft.
 
SPECIALISTEN
SciConf is gespecialiseerd in met name wetenschappelijke conferenties. Niet alleen door het digitale abstract en paper review systeem, maar ook omdat we uit het systeem het abstract boek en de proceedings kunnen genereren, waarmee extra kosten aan uitgevers overbodig zijn.
 
OP MAAT
U kunt ervoor kiezen om de gehele organisatie van uw evenement door SciConf te laten uitvoeren, maar ook een of meerdere onderdelen is mogelijk. Graag stellen wij in overleg met u een pakket van diensten samen dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Dat voeren wij, eventueel in samenwerking met uw eigen medewerkers, uit.
 
Ieder evenement bestaat uit een of meerdere vaste onderdelen zoals de website, de locatie, registraties en betalingen etc. Uitgebreide informatie over alle onderdelen kunt u hier vinden.